Dolina Noteci Premium natvoer voor honden, rijk aan kip 500 g

1.99

Hoofdvoer voor volwassen honden van alle rassen, rijk aan kip 500 g

Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Dolina Noteci PREMIUM, rijk aan kip, is een waardevolle bron van fenylalanine, lysine en leucine. Bovendien is kippenvlees een bron van zink en selenium, mineralen die een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de afweer van het lichaam. Ze stimuleren ook de antioxiderende eigenschappen van lichaamsvloeistoffen en spelen een belangrijke rol bij het reguleren van huidfuncties. Voedsel is ook een bron van niacine en riboflavine, die de stofwisseling beïnvloeden. Door het gebruik van kippenvlees is de samenstelling van vetzuren zeer gunstig en bevat het als een van de weinige een grote hoeveelheid n-6 ​​vetzuren die de conditie van de huid aantasten en het uiterlijk van de vacht verbeteren.

Leeftijd

Volwassen

De grootte van het dier

Middelgrote en grote rassen

Samenstelling

varkensvlees 25% (slokdarm, harten, vlees), rundvlees 25% (longen, uiers, magen), bouillon, kip 15% (lever, magen), eieren 3%, wortelen 1,7%, natuurlijke bruine rijst 1,2% , calciumcarbonaat, natriumtripolyfosfaat, lijnolie 0,2%, psylliumzaad 0,2%

Analytische componenten

eiwit – 10%, ruwe oliën en vetten – 7%, ruwe as – 2,5%, ruwe celstof – 1%, vocht – 77%, calcium – 0,3%, fosfor – 0,25%.

Voedingssupplementen

Vitamine D3 – 450 IE, Vitamine E (dl-alfa-tocoferylacetaat) – 40 mg, Zink (zinkoxide) – 30 mg, Koper (kopersulfaat, pentahydraat) – 0,4 mg, Mangaan (mangaanoxide) – 2 mg , Jodium (gecoat, granulair calciumjodaat, watervrij) – 0,3 mg.

Soort dier

Hond

Smaak

Kip

Pakket

500 g

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Marka

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dolina Noteci Premium natvoer voor honden, rijk aan kip 500 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *