Katten droogvoer Piper Animals met zalm 3 kg

14.99

Compleet voer voor volwassen katten van alle rassen met zalm – 3 kg

Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Compleet eiwit en vet zijn twee essentiële voedingsstoffen in het dieet van een kat. PIPER ANIMALS droogvoer met zalm, dankzij de inhoud van vlees en dierlijke producten, inclusief verse zalm, dekt de behoeften van een volwassen gesteriliseerde kat aan de stoffen die nodig zijn in de dagelijkse voeding. Een daarvan is o.a. taurine, dat een antioxiderende werking vertoont, d.w.z. veroudering vertraagt. Zalmolie is een waardevolle bron van n-3 meervoudig onverzadigde vetzuren, die het uiterlijk van de huid en vacht verbeteren en het werk van het cardiovasculaire systeem reguleren. De toevoeging van Mojave-yucca-extract, dankzij de aanwezigheid van voedingsvezels, stimuleert de afscheiding van spijsverteringssappen, wat de stofwisseling verbetert. Bij de samenstelling van het voer wordt rekening gehouden met de voedingsstoffen die nodig zijn om de gezondheid en het welzijn van een volwassen gesteriliseerde kat te behouden, en als de aanbevolen hoeveelheden die aan de kat worden gegeven worden opgevolgd, draagt ​​het niet bij aan de ontwikkeling van overgewicht en obesitas.

Leeftijd
Volwassen

De grootte van het dier
Alle races

Samenstelling
vlees en dierlijke producten 47% (inclusief verse zalm 4%), producten van plantaardige oorsprong (waaronder o.a. Mojave yucca extract 0,2%), groenten (erwten), oliën en vetten (inclusief zalmolie 0,5%), gist 1,5%, mineralen.

Voedingssupplementen
Vitamine A – 21.800 IU, Vitamine D3 – 1.500 IU, Vitamine E – 460 mg, Zink (zinksulfaat, monohydraat) – 114 mg, IJzer (ijzer (II) sulfaat, monohydraat) – 101 mg, Mangaan (mangaan (II) oxide) )) – 20 mg, koper (koper (II) sulfaat, pentahydraat) – 13 mg, jodium

Analytische componenten
ruw eiwit – 35%, ruw vet – 15%, ruwe as – 7%, ruwe celstof – 2,5%, omega-6-vetzuren – 0,96%, omega-3-vetzuren – 0,12%

Soort dier
Kat

Smaak
Zalm

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Katten droogvoer Piper Animals met zalm 3 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *