Hondenbrokken Piper Animals Junior met kalkoen 12 kg

34.99

Hoofdvoer voor puppy’s en jonge honden van alle middelgrote en grote rassen met kalkoen – 12 kg

Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Puppy’s en jonge honden in de intensieve groeifase hebben meer voedingsstoffen, mineralen en vitamines nodig. De samenstelling van Piper Animals Junior met kalkoen voldoet aan hun specifieke voedingsbehoeften en geeft wat ze nodig hebben om gezond te groeien. Het gebruik van dierlijke ingrediënten, waaronder verse kalkoen, levert hoogwaardige complete eiwitten en waardevolle n-3- en n-6-vetzuren op. Hun onderlinge verhouding is vooral belangrijk in deze fase van de groei van puppy’s. Doordat het voer voorziet in de behoefte aan andere voedingsstoffen, is het niet nodig om aanvullend voer of voedingssupplementen in de dagelijkse voeding van de hond te gebruiken. Calcium zorgt voor een goede ontwikkeling en verdere stabilisatie van de werking van het skelet. Chondroprotectieve stoffen: glucosamines en chondroïtines houden de gewrichten van het dier in de juiste vorm en beschermen tegen veranderingen die gepaard gaan met ontwikkelingsprocessen. De toevoeging van erwten en gist heeft een positief effect op de werking van het spijsverteringskanaal.

Samenstelling
43% vlees en dierlijke producten (inclusief verse kalkoen 4%), plantaardige producten, groenten (erwten), oliën en vetten (inclusief 0,5% zalmolie), 1,5% gist, mineralen, sulfaat chondroïtine 0,03%, glucosamine 0,02%.

Analytische componenten
ruw eiwit – 30%, ruw vet – 17%, ruwe as – 7,5%, ruwe celstof – 3%, omega-6-vetzuren – 1,2%, omega-3-vetzuren – 0,15%.

Additieven: voedingsadditieven / kg:
Vitamine A – 15.000 IE, Vitamine D3 – 1.500 IE, Vitamine E – 500 mg, Zink (zinksulfaat, monohydraat) – 110 mg, IJzer (ijzer (II) sulfaat-monohydraat) – 100 mg, Mangaan (mangaan (II) oxide) ) – 40 mg, Koper (koper (II) sulfaat, pentahydraat) – 10 mg, Jodium (calciumjodaat, watervrij) – 2 mg, Selenium (natriumselenaat) – 0,3 mg.
Technologische toevoegingen: antioxidanten.

Leeftijd
Junior

De grootte van het dier
Alle races

Soort dier
Hond

Smaak
Kalkoen

Pakket
12 kg

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 12 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hondenbrokken Piper Animals Junior met kalkoen 12 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *