Natvoer voor katten Piper Animals met kip 100 g

1.09

Hoofdvoer voor volwassen katten van alle rassen met kip.

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

PIPER dierenvoeding is een compleet, levend product dat 100% van de dagelijkse behoefte aan alle voedingsstoffen, mineralen en vitamines dekt van volwassen katten van alle rassen met matige fysieke activiteit, die in comfortabele omgevingsomstandigheden blijven, niet drachtig of zogend zijn. Het is uitgebalanceerd in termen van het gehalte aan voedingsstoffen op basis van moderne voedingsnormen en aanbevelingen voor goede voeding. Het zorgt voor het juiste onderhoud van bot- en tandmineralisatie en het juiste verloop van alle metabolische processen. Bijzonder waardevol is de aanwezigheid van een hoog gehalte aan EPA- en DHA-zuren – zuren die betrokken zijn bij beschermende processen in relatie tot het zenuwweefsel en betrokken bij reproductieve processen – hun totale gehalte in het voer is 1% van de totale vetzuurpool. De voorkomende vetzuren uit de n-6 families hebben een significante invloed op de regulatie van metabolische processen en spelen samen met n-3 vetzuren een belangrijke rol bij het remmen van ontstekingsprocessen.
Leeftijd
Volwassen
De grootte van het dier
Alle races
Smaak
Kip
Samenstelling
65% vlees en dierlijke bijproducten (inclusief 10% kippenborsten), bouillon, mineralen.
Analytische componenten
eiwit – 11%, ruwe oliën en vetten – 6%, ruwe as – 1,5%, ruwe celstof – 0,5%, vocht – 80%, calcium – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Voedingssupplementen
Vitamine D3 – 240 IU, Vitamine E – 95 mg, Vitamine C (ascorbinezuur) – 550 mg, Zink (zinkchelaat, glycinehydraat, zinkoxide) – 13 mg, Mangaan (mangaansulfaatmonohydraat) – 0,5 mg, Koper (kopersulfaat, pentahydraat)
Soort dier
Kat
Pakket
100
Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg
Marka

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natvoer voor katten Piper Animals met kip 100 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *