Natvoer voor gesteriliseerde katten Dolina Noteci Premium eendenschaal 85 g

Beschrijving

Beschrijving

De eendenbak is een volledig voer voor katten na sterilisatie. Om het risico op overgewicht en obesitas te minimaliseren, is dit graanvrije natvoer verrijkt met stoffen die de spijsvertering beïnvloeden: L-carnitine, dat de beschikbaarheid van energiecomponenten verhoogt en de stofwisseling verhoogt, fructo-oligosacchariden met prebiotische eigenschappen, en psylliumzaden, die een bron van vezels zijn, die de stofwisseling reguleren. Voer voor katten met neiging tot gewichtstoename, gedoseerd in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant, ondersteunt het handhaven van het gewicht van het huisdier op het juiste niveau.

Leeftijd

Volwassen

De grootte van het dier
Alle races

Analytische componenten
ruw eiwit – 13%, ruw vet – 6%, ruwe as – 1,5%, ruwe celstof – 1%, vocht – 78%, calcium – 0,3%, fosfor – 0,25%.

Additieven: voedingsadditieven / kg:
Vitamine D3 – 240 IU, Vitamine C (ascorbinezuur) – 550 mg, Vitamine E – 95 mg, Zink (zinkchelaat, glycinehydraat, zinkoxide) – 13 mg, Koper (kopersulfaat, pentahydraat) – 2 mg, Mangaan ( sulfaat mangaan monohydraat) – 0,5 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) – 0,4 mg, taurine – 800 mg.

Samenstelling
eend 26% (vlees 10%, magen, harten), bouillon, rundvlees 15% (longen, lever), kip 10% (lever, magen), varkensvlees 4% (magen), erwtenzetmeel, fructo-oligosacchariden, mineralen, weegbree zaden psyllium.

Soort dier
Kat

Smaak

Eendenschaal

Pakket
85 g

 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.085 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natvoer voor gesteriliseerde katten Dolina Noteci Premium eendenschaal 85 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *