Junior hondenvoer Dolina Noteci Premium, rijk aan kalkoenharten 400 g

2.09

Volledig natvoer voor puppy’s en jonge honden van middelgrote en grote rassen – kalkoenharten 400 g

Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Dolina Noteci Junior voer, rijk aan kalkoenharten, voorziet in de dagelijkse voedings-, mineralen- en vitaminebehoeften van puppy’s en jonge honden. Gemaakt op basis van moderne voedingsnormen en voedingsaanbevelingen, zorgt het voor de mineralisatie van botten en tanden en de goede ontwikkeling van het lichaam in een vroeg stadium. De junior graanvrije voeding bevat eiwitten die rijk zijn aan essentiële aminozuren, waaronder lysine en fenylalanine, dankzij het gebruik van kalkoenharten. Kalkoenharten leveren ook mineralen die een belangrijke rol spelen bij het reguleren van de afweer van het lichaam. Vlees en dierlijke producten die bij de productie van het voer worden gebruikt, zijn een bron van vitamine B12 en vetoplosbare vitamines. Een kippenei dekt op zijn beurt de verhoogde eiwitbehoefte van jonge honden. De toevoeging van biergist aan het hondenvoer vult het hondenvoer aan met waardevolle prebiotische ingrediënten die de goede ontwikkeling en stimulatie van de spijsverteringsprocessen in het spijsverteringskanaal garanderen en de functies van het immuunsysteem ondersteunen. Uit voedingsoogpunt is de aanwezigheid van zalmolie erg belangrijk. Het hoger dan standaard gehalte van twee vetzuren: EPA en DHA heeft een positief effect op de ontwikkeling van het zenuwstelsel, het verminderen van ontstekingsprocessen en het werk van het spierstelsel. Karma Dolina Noteci Premium Junior bevat veel waardevolle toevoegingen, waaronder. Mojave yucca-extract, psylliumzaad of lijnzaadolie, die bijdragen aan de hoge verteerbaarheid van voedingsstoffen en de aantrekkelijkheid van het voer voor de hond vergroten.

Leeftijd

Junior

De grootte van het dier

Middelgrote en grote rassen

Samenstelling

kalkoen 34% (harten 15%, lever, korst), varkensvlees 20% (longen, harten, vlees), bouillon, kip 12% (lever, magen), eieren 5%, aardappelen 2%, mineralen, gedroogde biergist 0 , 2% (bron van prebiotica: MOS en bèta-glucanen), zalmolie 0,15

Analytische componenten
eiwit – 11%, ruwe oliën en vetten – 7%, ruwe as – 2%, ruwe celstof – 0,7%, vocht – 78%, calcium – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Soort dier
Hond
Voedingssupplementen
Vitamine D3 (cholecalciferol) – 450 IE, Vitamine E (dl-alfa-tocoferylacetaat) – 40 mg, E6 / zink (zinkoxide) – 30 mg, E4 / koper (kopersulfaatpentahydraat) – 3 mg, E5 / mangaan ( mangaanoxide) – 2 mg, E2 / jodium (calciumjodaat) – 0,3 mg.
Pakket
400 g
Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Marka

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Junior hondenvoer Dolina Noteci Premium, rijk aan kalkoenharten 400 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *